Βορειοδυτικά!

Εντυπώσεις, σημειώσεις, παρατηρήσεις, εμπειρίες και συζητήσεις γύρω από τη μετανάστευση στη βόρεια Ευρώπη...

Το "Βορειοδυτικά!" αλλάζει!

Συγγραφέας: Σωκράτης
Εναλλακτική πηγή: 3000meres

Τους τελευταίους δύο μήνες το Βορειοδυτικά! συμμετέχει σε μία μεγάλη εθελοντική, μη κερδοσκοπική κίνηση αρκετών forums, bloggers και ιστοσελίδων που ασχολούνται με τη μετανάστευση με σκοπό τη δημιουργία ένος κοινού δικτύου μετανάστευσης. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν εν εξελίξει αρκετές συζητήσεις και διαβουλεύσεις στο παρασκήνιο σχετικά με τη δομή και τη βέλτιστη λειτουργία αυτού του δικτύου. Οι χώρες που συμμετέχουν σε πρώτη φάση μέχρι αυτήν τη στιγμή δυναμικά είναι η Ολλανδία, η Γερμανία, η Δανία, το Βέλγιο, η Γαλλία και η Αγγλία, ενώ έπονται ακόμα περισσότερες.

Αν και σε αρχικό στάδιο, μέχρι αυτήν τη στιγμή τα αποτελέσματα αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος φαίνεται να ξεπερνούν κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες. Μεταξύ μας υπάρχει έντονος ενθουσιασμός, πολύ καλή διάθεση, ισχυρή βούληση για συμμετοχή και μεράκι να βγει ένα πραγματικά καλό αποτέλεσμα.

Με βάση την προσαρμογή του στα νέα δεδομένα, το ιστολόγιο του Βορειοδυτικά! πρόκειται να υποστεί κάποιες αλλαγές τον επόμενο καιρό. Ακόμα πιο σημαντική αλλαγή αναμένεται και στο φόρουμ του Mofeu, το οποίο θα κληθεί να αναλάβει καθοριστικό ρόλο στο όλο εγχείρημα. Ο Θοδωρής εργάζεται πυρετωδώς τον τελευταίο καιρό πάνω σε αυτό όπως και στη δημιουργία ενός καινούριου Portal.

Περισσότερα νέα και λεπτομέρειες θα έχετε τον επόμενο καιρό. Μέχρι τότε σας ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στη μεταναστευτική σας προσπάθεια!






FORUM

FORUM
MOFEU.eu: Το επίσημο forum του Βορειοδυτικά!

Blogs! (Γερμανία)

Προβολές της σελίδας

Βορειοδυτικοί!

Ειδήσεις (Ευρώπη)

Blogs! (Benelux)

Ελληνική ενημέρωση